Klokinkoop van bloemen en planten

  • Expertise in AGF en sierteelt
  • Jouw ambities staan centraal
  • (Inter)nationale functies

Voor een van onze opdrachtgevers is Lutgo HR op zoek naar een specialist in klokinkoop van bloemen en planten. Deze positie biedt je de kans om midden in het hart van de bloemenhandel te opereren, waar snelheid en strategisch denken belangrijk zijn. Wanneer je gefascineerd bent door de dynamische wereld van bloemen en planten, is deze functie wat voor jou.

Op zoek naar vacatures?

Bekijk alle vacatures!

Wat ga je doen als je je bezighoudt met klokinkoop van bloemen en planten?

Bij de klokinkoop van bloemen en planten draait alles om het op het juiste moment toeslaan om de beste partijen bloemen en planten tegen de scherpste prijzen te bemachtigen. Je volgt de veilingklok nauwgezet en maakt snelle, maar weloverwogen beslissingen om kwalitatieve producten in te kopen. Het is een spannende rol die niet alleen vraagt om een goed gevoel voor markttrends, maar ook om een uitstekend timingvermogen. Naast deze uitdagende functie hebben we ook mogelijkheden voor een assistent-inkoper van bloemen en planten.

Ga aan de slag in de bloemen- en plantensector

We helpen je graag aan een baan waarin je je passie voor bloemen- en plantenteelt kunt inzetten. We brengen getalenteerde kandidaten en bedrijven samen middels onze openstaande vacatures. Ben jij klaar voor een bloeiende carrière in de sierteelt? Solliciteer dan vandaag nog voor de functie klokinkoop van bloemen en planten en ontdek waar jouw groene vingers je kunnen brengen! Neem contact met ons op via 0297-255570.

De basis van een geslaagde match

Bij Lutgo HR willen we je graag helpen en inspireren om jouw eigen persoonlijke ambities om te zetten in realiteit en nieuwe succesvolle stappen. Wij weten door jarenlange ervaring dat ambitie en gedrevenheid de basis zijn van een geslaagde match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Laat ons contact opnemen