Professionals

Lutgo HR gelooft altijd vooral in mensen, hun talenten en mogelijkheden. De beste match van bedrijf en werknemer wordt niet alleen met het eisen- en wensenlijstje van het bedrijf of door de computer bepaald of gevonden, maar moet ook gebaseerd zijn op de kennis, ervaring en inzicht van de consultants. Professionaliteit staat bij onze recruiters voor respect voor de menselijke factor in aansluiting op de eisen en wensen van bedrijven. Daarom geloven wij in plezierige en persoonlijke contacten en gesprekken met kandidaten en met werkgevers. Dankzij die persoonlijke aandacht kunnen onze recruiters veel verder kijken dan alleen een CV of de tekst van een vacature.

Jos Bouhuijzen

Opgegroeid in de sierteelt en met veel ervaring bij verschillende bedrijven combineer ik passie en ervaring in alles wat met de teelt en handel in bloemen en planten te maken heeft. Dat geeft mij de drive en inspiratie om voor kandidaat en bedrijf de juiste match te vinden. Vanuit het hart van de Nederlandse bloemen- en plantenwereld, Aalsmeer, houd ik mij binnen Lutgo Horticultural Recruitment vooral bezig met de commercieel gerichte handelsfuncties.

 

Goos Bartels

Geboren in Aalsmeer als zoon van een kweker, is bloementeelt en veredeling mij met de paplepel ingegoten. Na een lange carrière als zelfstandig ondernemer, gefocust op productvernieuwing en wereldwijde toelevering van uitgangsmateriaal, help ik nu met veel plezier anderen aan een baan.
Ik zal mijn ervaring, netwerk in combinatie met de liefde voor verre landen en andere culturen, met passie en gedrevenheid voor u inzetten.
Mijn doel is het beste uit zowel werkgever als werknemer naar boven te halen en daarmee de juiste match tussen beide partijen tot stand te brengen. Plezier, genoegdoening en erkenning zijn daarbij de kernwoorden.

Nieuwsgierig geworden? Aarzel dan niet en neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Neem contact op met een van onze professionals

Voor elke kandidaat hebben wij de juist consultant. Kom bij ons langs of plan een telefonisch consult in. Dan gaan wij op zoek naar jouw droombaan.

Neem contact op
WhatsApp WhatsApp us