Vacatures in bloemen en planten

  • Expertise in AGF en sierteelt
  • Jouw ambities staan centraal
  • (Inter)nationale functies

Wanneer je in de planten- en bloementeelt wilt werken, hebben we vacatures in bloemen en planten openstaan die jouw carrière een boost geven. Bij Lutgo HR in Aalsmeer willen we je helpen en inspireren om jouw persoonlijke ambities werkelijkheid te laten worden. Met onze jarenlange ervaring zijn we experts in het matchen van kandidaten met de juiste opdrachtgevers, waarbij ambitie en gedrevenheid centraal staan. Of je nu aan de start van je carrière staat of een ervaren professional bent, wij hebben een breed scala aan vacatures in de bloemen- en plantenteelt die wachten op jouw unieke talenten.

Op zoek naar vacatures in bloemen en planten?

Bekijk alle vacatures!

Welke vacatures in bloemen en planten hebben we openstaan?

Werken in de planten- en bloementeelt is niet alleen inspirerend; het is ook een kans om bij te dragen aan een van de mooiste sectoren. Voor iedereen die passie heeft voor flora, hebben wij diverse vacatures in bloemen en planten openstaan, waaronder:

Elke positie waar je gaat werken in de planten- en bloementeelt biedt unieke kansen en uitdagingen aan, van klantrelaties versterken tot teeltprocessen optimaliseren.

De opdrachtgevers waar je gaat werken met bloemen en planten

De opdrachtgevers waar jij gaat werken met bloemen en planten variëren van groothandels tot orchideeënkwekerijen. Met het werken in de bloemen- en plantenteelt krijg je de kans om te groeien in je carrière, of het nu in de teelt, distributie of verkoop is. Er is altijd werk in deze bloeiende industrie, en daarom hebben we continu vacatures in bloemen en planten beschikbaar.

Solliciteer voor een van onze vacatures in de bloemen- en plantenteelt

Heb jij een passie voor werken met planten en bloemen en ben je klaar om je carrière in deze prachtige sector te starten of voort te zetten? Wij hebben diverse vacatures in bloemen- en plantenteelt bij onze opdrachtgevers openstaan. Zo is er altijd een functie die bij jou past. Bekijk alle openstaande vacatures en reageer direct. Laat deze kans om te groeien in de sierteelt niet aan je voorbijgaan en ga werken in de planten- en bloementeelt.

De basis van een geslaagde match

Bij Lutgo HR willen we je graag helpen en inspireren om jouw eigen persoonlijke ambities om te zetten in realiteit en nieuwe succesvolle stappen. Wij weten door jarenlange ervaring dat ambitie en gedrevenheid de basis zijn van een geslaagde match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Laat ons contact opnemen