Accountmanager voor kwekerijen

  • Expertise in AGF en sierteelt
  • Jouw ambities staan centraal
  • (Inter)nationale functies

Lutgo HR zoekt een accountmanager die in een van de kwekerijen van onze opdrachtgevers wilt werken. Voor diverse Nederlandse exporteurs zijn we op zoek naar gedreven professionals die willen werken in de bloemen- en plantenretail. Als accountmanager in bloemen en planten, bijvoorbeeld in de retail, vertegenwoordig je kwekerijen en speel je een belangrijke rol in het bevorderen van hun groei en het uitbreiden van hun klantenkring in binnen- en buitenland.

Op zoek naar een vacature als accountmanager?

Bekijk alle vacatures!

Wat ga je doen als je als accountmanager in kwekerijen gaat werken?

Als accountmanager in bloemen en planten, specifiek in de retail, krijg je de verantwoordelijkheid over de expansie van planten- en bloemenverkoop in Oost-Europa. Bij deze vacature maak je deel uit van een dynamisch verkoopteam waarbinnen jouw enthousiasme en commerciële affiniteit belangrijk zijn. Als accountmanager in kwekerijen ligt jouw focus op het identificeren en benutten van commerciële kansen, het kopen en aanbieden van handel, en het overtuigen van zowel nieuwe als bestaande klanten van de kwaliteit van de producten. Kennis van de bloemen en planten, vooral potplanten, is een pluspunt, net als meertaligheid, om effectief te kunnen communiceren met een diverse klantenkring.

Andere vacatures voor accountmanager

Naast de vacature voor accountmanager in bloemen en planten binnen de retail, hebben we nog andere vacatures in kwekerijen openstaan:

Elk van deze rollen biedt unieke kansen om je carrière in de sierteelt verder te ontwikkelen.

Ga aan de slag als accountmanager in bloemen en planten

Ga aan de slag als accountmanager in bloemen en planten, bijvoorbeeld in de retail, en maak deel uit van een sector die zowel lokaal als internationaal groeit. Solliciteer voor een van de bovenstaande vacatures en start je carrière bij een van de toonaangevende kwekerijen als accountmanager. Dit is jouw kans om een bloeiende toekomst op te bouwen in een dynamische en groeiende branche. Past deze functie niet bij jou? Dan hebben we ook ander functies, bijvoorbeeld als assistent-inkoper, openstaan.

De basis van een geslaagde match

Bij Lutgo HR willen we je graag helpen en inspireren om jouw eigen persoonlijke ambities om te zetten in realiteit en nieuwe succesvolle stappen. Wij weten door jarenlange ervaring dat ambitie en gedrevenheid de basis zijn van een geslaagde match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Laat ons contact opnemen