Vacatures in de sierteelt

  • Expertise in AGF en sierteelt
  • Jouw ambities staan centraal
  • (Inter)nationale functies

Lutgo HR heeft uiteenlopende vacatures bij opdrachtgevers in de sierteelt, zoals groothandels en kwekerijen, openstaan. We staan klaar om jouw carrière in deze bloeiende industrie een vliegende start te geven. Met een passie voor bloemen en planten en een verscheidenheid aan beschikbare functies, is dit je kans om deel uit te maken van deze bloeiende sector.

Op zoek naar vacatures in de sierteelt?

Bekijk alle vacatures!

We hebben diverse vacatures in de sierteelt openstaan

De sierteelt is een dynamische en kleurrijke sector die zich, zowel lokaal als internationaal, richt op de kweek en verkoop van bloemen en planten. Voor professionals die willen groeien in deze sector, hebben we verschillende vacatures in de sierteelt openstaan:

Elk van deze functies van ons recruitmentbureau biedt unieke kansen om je professionele vaardigheden te ontwikkelen en bij te dragen aan de bloei van de sierteelt. Wij weten door jarenlange ervaring dat ambitie en gedrevenheid de basis zijn van een geslaagde match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Solliciteer op een van onze vacatures

Heb je een hart voor de sierteelt en wil je je carrière in de bloemen- en plantenteelt voortzetten? We hebben diverse vacatures in de sierteelt openstaan. Reageer op een van de bovenstaande vacatures om je interesse kenbaar te maken. Dit is je kans om te werken in een sector die niet alleen nationaal, maar ook internationaal waardering en bewondering oogst.

De basis van een geslaagde match

Bij Lutgo HR willen we je graag helpen en inspireren om jouw eigen persoonlijke ambities om te zetten in realiteit en nieuwe succesvolle stappen. Wij weten door jarenlange ervaring dat ambitie en gedrevenheid de basis zijn van een geslaagde match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Laat ons contact opnemen