Blog

Blog

Lutgo HR gaat door

Helaas is door een onvolledig en gedeeltelijk ook onjuist bericht enige onduidelijkheid ontstaan over Lutgo HR. Ik wil daarom iedereen graag informeren over wat er precies aan de hand is. Na een aantal jaren hier gewerkt te hebben heeft Goos Bartels besloten om op 1 juli zelfstandig verder te gaan. Dat was volledig zijn eigen keuze en ik wens hem veel succes met deze toch moeilijke stap voor een beginnend bedrijf.
Voor Lutgo HR heeft dit echter geen gevolgen. Wij blijven doorwerken op onze vertrouwde en succesvolle basis en dat is zorgen dat we in intensief overleg met onze vele opdrachtgevers de beste kandidaat voor de juiste functie vinden. Een uitdaging die, zoals we allemaal weten, komende jaren alleen maar groter wordt.
Gelukkig kunnen we bij Lutgo HR gebruikmaken van onze in vele jaren opgebouwde en uitgebreide ervaring, onze grote kennis van de agrosector en de nationale en internationale markt maar ook van ons zeer brede netwerk van relaties, kandidaten en opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Ik hoop u hiermee volledig op de hoogte te hebben gebracht. Zijn er nog vragen, schroom niet en bel of mail mij gerust.

Jos Bouhuijzen

Het recept om Covid-19 te doorstaan; flexibiliteit en anticiperen

Een hectische periode, zo kan ik het afgelopen half jaar het beste omschrijven. Na de lockdown in maart zag het er allemaal in eerste instantie somber uit in de sierteelt en AGF. Inmiddels ben ik, net als mijn collega-consultants van Lutgo HR, weer redelijk positief over de gang van zaken in onze sector. Natuurlijk, niet in elke productgroep gaat het al even goed als voor de uitbraak van covid-19, maar de meeste bedrijven werken hard en vaak succesvol aan herstel en compensatie van de geleden schade. Eigenlijk kun je zeggen dat die het lek weer boven water hebben. Eerlijk gezegd, dat herstel is sneller en beter gegaan dan verwacht, zo durf ik wel te zeggen. Continue reading “Het recept om Covid-19 te doorstaan; flexibiliteit en anticiperen”

Met z’n allen sierteelt weer aantrekkelijker maken

Nog steeds zijn er in de sierteelt en AGF bedrijven die snel kandidaten zoeken voor een vacature: goed opgeleid, de juiste mentaliteit, veel ervaring en jong. Bij Lutgo HR kijken ze er niet meer van op. “Maar die tijd is echt voorbij al realiseren veel bedrijven in onze sector zich dat nog onvoldoende,” zo zeggen de ervaren consultants Jos Bouhuijzen en Goos Bartels in koor. Continue reading “Met z’n allen sierteelt weer aantrekkelijker maken”