Nieuw verkoopconcept met hippe fruitlijnen

‘Wonder Tree’ en ‘City Gardening’, zo heten de nieuwe fruitlijnen waar Fruithof de komende jaren de markt mee gaat veroveren. De totaalleverancier van complete fruitconcepten levert al bijna 20 jaar een grote diversiteit aan planten aan tuincentra in binnen- en buitenland. In dit nieuwe jaar richt Fruithof ook haar pijlen op het aanspreken van nieuwe doelgroepen. Dit doet zij onder andere met de
‘City Gardening’ lijn; een assortiment bestaande uit makkelijk te onderhouden fruitbomen en fruitplanten die geschikt zijn voor de stadstuin, het terras en het balkon. De planten in deze lijn zijn
voorzien van vernieuwende etiketten met een lifestyle-achtige fotografie waarmee ze direct aansluiten op de belevingswereld van de moderne consument.

Wonder Tree – Wonderlijke fruitbomen voor jaarronde verkoopGrootste trots en dé belofte voor 2019, is de door eigenaar Wim Kersten ontwikkelde nieuwe fruitbomenlijn voor ‘Wonder Tree’. Dit innoverende assortiment bestaat uit compacte sterke bomen die door een nieuwe manier van enten gegarandeerd eenovervloed aan wonderlijk lekker fruit produceren. Met deze nieuwe boom heeft Fruithof de tweede plaats behaald bij de Show Your Colours Award van IPM 2019. Het assortiment omvat uitsluitend de allerbeste zelfbestuivende rassen appel, peer, pruim en kers. Snoeien is bijna niet nodig, waardoor een Wonder Tree bijzonder geschikt is voor alle consumenten en voor zowel grote als kleine tuinen. De bomen staan in een pot en zijn daardoor het hele jaar door te planten. Wonder Trees kunnen dan ook van het vroege voorjaar tot in het late najaar verkocht worden.

Nieuwe presentatievormen die de aandacht van de consument trekken. De nieuwe productlijnen worden gepresenteerd in een unieke stervormige verkoopmodule met storytelling. Met deze module heeft Fruithof op de Novemberbeurs van GRS Inkoop BV de Award voor ‘Beste Verkoopconcept’ in de wacht gesleept. De bijzondere en slimme wijze van presenteren zorgt ervoor dat de opstelling in de winkel van alle kanten goed tot z’n recht komt. De module trekt gegarandeerd de aandacht, waardoor de omloopsnelheid van de fruitbomen zeker omhoog gaat. Naar aanleiding van de vele enthousiaste reacties op de winnende module heeft Fruithof nog twee compacte verkoopmodules ontwikkeld. Hiermee wordt voor elk formaat winkel een mooie en passende oplossing geboden.

Wonder Tree, City Gardening en Biolijn voorjaar 2019 leverbaar. Naast Wonder Tree en City Gardening, levert Fruithof het komend seizoen ook een volledig nieuwe conceptlijn met biologische fruitplanten. Dit voorjaar start Fruithof met een uitgebreid assortiment biologisch kleinfruit en patiobomen. Op termijn wordt dit concept verder uitgebreid met laagstam fruitbomen.

Interesse in een verkoopmodule?
Neem contact op met Fruithof via info@defruithof.nl of +31 (0)113-340691