Lutgo verandert bedrijfsnaam

Het vertrouwde recruitment bureau uit Aalsmeer verandert in september haar bedrijfsnaam naar Lutgo HR. Volledig uitgeschreven staat dit voor Lutgo Horticultural Recruitment. Onder deze naam laat het bedrijf een frisse wind door het bedrijf waaien. Daarbij krijgt het recruitment bureau een nieuwe uitstraling, een compleet nieuwe website en wordt de bedrijfsvoering geprofessionaliseerd, aldus een partner van Lutgo HR. Ook zal het bedrijf actiever worden op sociale media kanalen om beter zichtbaar te worden voor kandidaten.

Aan het einde van het jaar zal het nieuwe Lutgo HR volledig gelanceerd zijn. Je kunt dan terecht op lutgohr.nl

Logo Lutgo HR

Nieuw logo Lutgo HR

Over Lutgo HR

Lutgo HR helpt werkzoekenden bij de volgende stap in zijn of haar loopbaan. Ook voor de nieuwkomers op de arbeidsmarkt hebben zij de juiste baan. De consultants zoeken constant naar de juiste match tussen vacatures en kandidaten. Zij werken dus in het belang van beiden partijen. Kandidaten kunnen gratis gebruik maken van advies en de job search door een ervaren consultant.

De consultants werken aan het beste resultaat door het bedrijf, de functie en het werk te vertalen naar de juiste kandidaat. Zij spreken de taal van de sector, maar hebben ook altijd alle aandacht voor wensen, verlangens en mogelijkheden van de voorgedragen medewerkers. Op basis van zelf ontwikkelde uitgangspunten en een vaste werkwijze zorgt Lutgo HR dat de beste man of vrouw op de juiste plek komt als startpunt voor verdere ontwikkeling binnen de tuinbouw, bloemen- en planten branche. Lutgo HR investeert in de verdere ontwikkeling van mensen en versterking van de bedrijven. Dat gaat veel verder dan het voordragen van de juiste kandidaat. Hiervoor zoeken zij de match tussen functie en kandidaat, met een prettige en succesvolle loopbaan als resultaat.