Lutgo HR, de volgende stap in je groene carrière

Of het nu gaat om aardappelen, groente en fruit, of over bloemen en planten, Nederland is de wereldtop in veredelen, produceren, vermarkten en logistiek.
Het Westland, de Bollenstreek, Keukenhof en de veiling Aalsmeer zijn wereldberoemd. Voeg daar aan toe de top-universiteit Wageningen, het onlangs geopende World Horti Center en FloriWorld, het nog te openen experience center voor de sierteelt, en de betekenis van de sector is duidelijk.

De groene sector
De groene sector is een zeer belangrijke pijler onder onze economie en export. Het biedt werk aan vele tienduizenden die dagelijks de handen uit de mouwen steken om onze toppositie te behouden en te versterken.
Hollandse bedrijven zijn actief op alle continenten. Onze kwekers, kassenbouwers, managers, exporteurs, importeurs, marketeers, IT-ers, wetenschappers, sales-specialisten zijn uitgewaaierd over de hele wereld. Met kennis op het gebied van pedologie, klimatologie, waterhuishoudkunde, markt en consument zijn wij Nederlanders in staat om overal en onder alle omstandigheden land- en tuinbouwproducten voort te brengen en te verhandelen.
Maar ook in het binnenland is de sector niet te veronachtzamen. Neem bijvoorbeeld de tuincentra. Nergens ter wereld is het marktaandeel van de deze branche zo hoog als in Nederland. De winkels blinken dan ook uit in aanbod en entourage.

Er zijn niet veel sectoren met vergelijkbare verdiensten.

Lutgo HR: de groene recruiter
In deze groene sector is recruitmentbureau Lutgo HR gespecialiseerd en hebben we onze sporen verdiend. Wij helpen kandidaten aan een geschikt bedrijf en bedrijven aan geschikte kandidaten. Doorstarters, carrièremakers, carrièrebekroners en nieuwkomers; op elk niveau weten wij de juiste match te maken. Van werkvloer- tot directiefunctie. Onze deur staat zelfs open voor wie zich wil oriënteren in de groene sector.

Benadering vanuit de kandidaat
Lutgo HR is dan ook niet zo maar een recruiter. Kenmerkend voor onze aanpak is de benadering vanuit de kandidaat. Onze werkwijze is zeer persoonlijk. We nemen uitgebreid de tijd om kandidaten te leren kennen en inzicht te krijgen in zijn of haar competenties en vaardigheden.
Vanuit de sterke punten verkennen we de mogelijkheden. Ambities, omstandigheden en voorkeuren zijn onderdeel van de gesprekken, omdat de ervaring heeft geleerd dat door deze omvattende, aandachtsvolle en persoonlijke benadering kandidaten op de juiste plek bij de juiste bedrijven belanden.

Onafhankelijk intermediair
Dat onze aanpak succesvol is, blijkt niet alleen uit de reviews die wij van geplaatste kandidaten ontvangen, maar ook uit het grote netwerk van bedrijven dat van onze diensten gebruik maakt.
Als onafhankelijk intermediair heeft Lutgo HR toegang tot vrijwel elke directiekamer in de groene sector. Door onze grondige vak- en marktkennis en de veelal jarenlange groene achtergrond van onze consultants worden wij gezien als een partner met verstand van zaken, die door oog te hebben voor de kandidaat, juist ook de belangen van de bedrijven weet te dienen.

Daar zijn we trots op. Dat is onze missie.

Lutgo HR zorgt voor de juiste match, daarom is onze bemiddeling een volgende stap in ieders groene carrière.

Onze succesfactoren
-persoonlijke bemiddeling
-aandacht voor de mens achter de CV
-consultants zijn afkomstig uit de sector
-diepgaande kennis van de sector
-dekkend netwerk binnen de sector