Lutgo HR gaat door

Helaas is door een onvolledig en gedeeltelijk ook onjuist bericht enige onduidelijkheid ontstaan over Lutgo HR. Ik wil daarom iedereen graag informeren over wat er precies aan de hand is. Na een aantal jaren hier gewerkt te hebben heeft Goos Bartels besloten om op 1 juli zelfstandig verder te gaan. Dat was volledig zijn eigen keuze en ik wens hem veel succes met deze toch moeilijke stap voor een beginnend bedrijf.
Voor Lutgo HR heeft dit echter geen gevolgen. Wij blijven doorwerken op onze vertrouwde en succesvolle basis en dat is zorgen dat we in intensief overleg met onze vele opdrachtgevers de beste kandidaat voor de juiste functie vinden. Een uitdaging die, zoals we allemaal weten, komende jaren alleen maar groter wordt.
Gelukkig kunnen we bij Lutgo HR gebruikmaken van onze in vele jaren opgebouwde en uitgebreide ervaring, onze grote kennis van de agrosector en de nationale en internationale markt maar ook van ons zeer brede netwerk van relaties, kandidaten en opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Ik hoop u hiermee volledig op de hoogte te hebben gebracht. Zijn er nog vragen, schroom niet en bel of mail mij gerust.

Jos Bouhuijzen