Teamchef logistiek voor exportbedrijven

  • Expertise in AGF en sierteelt
  • Jouw ambities staan centraal
  • (Inter)nationale functies

Lutgo HR in Aalsmeer is op zoek naar een teamchef logistiek die bij exportbedrijven wilt werken. Deze functie hebben we openstaan bij een vooraanstaande orchideeënkwekerij in Noord-Holland. Dit is een prachtige kans om jouw leiderschap in de dynamische wereld van de internationale bloemenexport te tonen.

Op zoek naar vacatures?

Bekijk alle vacatures!

Wat ga je doen als teamchef logistiek bij exportbedrijven?

Als teamchef logistiek bij exportbedrijven speel je een belangrijke rol binnen de afdeling ‘jonge planten’. Hier ben je verantwoordelijk voor het op tijd klaarmaken van orchideeën voor export, zodra zij het juiste groeistadium bereikt hebben. Met een goed overzicht van de voorraad leverbare planten zorg jij samen met jouw team voor een efficiënte doorstroming van de teelt naar de export. Jouw kennis van sierteelt, en bij voorkeur van orchideeën, is hierbij van belang. Je bent de drijvende kracht achter het opzetten van de planten volgens strikte ingangseisen en je pakt samen met jouw team de taken hands-on aan.

Solliciteer voor de vacature teelt-teamchef

Heb je een passie voor de planten- en bloementeelt en ben je klaar om een leidinggevende rol op je te nemen binnen dit veld? Dan is de vacature voor teamchef logistiek bij exportbedrijven mogelijk perfect voor jou. Groei door tot een goede bedrijfsleider en draag bij aan de succesvolle export van prachtige Nederlandse orchideeën. Wil jij deze kans niet missen? Solliciteer direct en zet een bloeiende stap in jouw professionele toekomst.

De basis van een geslaagde match

Bij Lutgo HR willen we je graag helpen en inspireren om jouw eigen persoonlijke ambities om te zetten in realiteit en nieuwe succesvolle stappen. Wij weten door jarenlange ervaring dat ambitie en gedrevenheid de basis zijn van een geslaagde match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Laat ons contact opnemen