Vacatures in de bloemendistributie

  • Expertise in AGF en sierteelt
  • Jouw ambities staan centraal
  • (Inter)nationale functies

Wanneer je in de bloemenindustrie wilt werken, hebben we hier diverse vacatures bij onze opdrachtgevers voor openstaan. Lutgo HR in Aalsmeer jouw begin tot een bloeiende carrière binnen deze dynamische wereld. Wij weten door jarenlange ervaring dat ambitie en gedrevenheid de basis zijn van een geslaagde match tussen kandidaat en opdrachtgever. Of je nu een beginner bent of een ervaren professional, wij hebben de perfecte kans voor jou.

Op zoek naar vacatures in de bloemendistributie?

Bekijk alle vacatures!

In de bloemendistributie hebben we diverse vacatures openstaan

In de bloemendistributie zijn er talrijke mogelijkheden en functies en daarom staan er vacatures in dit gebied open bij ons. Als productspecialist zorg je bijvoorbeeld voor de juiste selectie en kwaliteitsbewaking van de flora, waarmee je direct bijdraagt aan de tevredenheid van klanten. Daarnaast hebben we ook vacatures in de bloemendistributie specifiek voor klokinkoop van bloemen en planten, waarbij je verantwoordelijk bent voor de aankoop tijdens de hectische veilingmomenten. Jouw scherpe inzicht en snelle besluitvorming zijn hierbij onmisbaar.

Solliciteer voor een van onze vacatures

Wij helpen je graag verder wanneer je wilt werken in de bloemen- en plantenteelt. We hebben diverse vacatures in de bloemendistributie openstaan en bieden kansen voor zowel starters als ervaren krachten. Bekijk alle openstaande vacatures en reageer direct om de eerste stap te zetten naar jouw nieuwe carrière in de bloemen- en plantenindustrie.

De basis van een geslaagde match

Bij Lutgo HR willen we je graag helpen en inspireren om jouw eigen persoonlijke ambities om te zetten in realiteit en nieuwe succesvolle stappen. Wij weten door jarenlange ervaring dat ambitie en gedrevenheid de basis zijn van een geslaagde match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Laat ons contact opnemen